Om Oss

POOL & SPA HALMSTAD

Pool&SPA Halmstad är det lilla familjeföretaget med det stora engagemanget.

Oavsett om du söker ett spabad eller funderar på att bygga pool, så lovar vi att ge er toppen service, för att ha nöjda kunder är vårt främsta mål.
Vi vill mer är gärna hjälpa er att förverkliga er dröm om en egen pool och vi kan erbjuda de flesta tjänster för att det ska bli verklighet. Vi har samarbetspartner som ombesörjer ert poolbygge från idé till färdig pool och också kan göra jobb runt er pool om så önskas. Vi som leverantör av produkterna följer bygget noggrant från början till slut.
Är det spabad du funderar på att köpa, så har vi flera modeller att välja på och alla är framtagna för att klara vårt Nordiska klimat. I vårt showroom i Halmstad har vi flera olika modeller som ni kan provsitta för att hitta just er favorit. Vi vill bygga långsiktiga relationer och finns till för er både före, under och efter ert köp, vi vill ha många nöjda ”poolare”
Välkomna till ”Pool&SPA Halmstad” i Trönninge 3km söder om Halmstad mot Laholm.

Äntligen har Norrland kommit till Halmstad.
Det skall vara enkelt att köpa ett spa eller pool så tänker man norröver, vilket vi nu har tagit till Halmstad. Alla våra spa och pooler håller premium kvalitet förutom priset, här är vi alla smålänningar oavsett vad vi kommer ifrån och då passar våra produkter perfekt.
Köper du en spa av oss så levererar vi det hela vägen fram till tomtgränsen. Vill du läsa mer om våra spa och pooler gör det du på norrlandspoolen.se

VARFÖR VÄLJA OSS?

  • Vårt team är professionellt utbildade och erfarna.
  • Finansieringsalternativ kommer att göra det enkelt att äga din drömpool!
  • Öka ditt fastighetsvärde med en pool!